Onze sloepen

Rapzat 22

Rapzat 22

De Rapzat 22 is een elektrisch aangedreven (fun)bootje van 2,20 meter en laat zich zeer gemakkelijk te besturen door middel van een stuurwiel. Het bootje biedt comfortabel plaats aan 2 personen en mag gevaren worden door kinderen vanaf 10 jaar! Dus ook zeer geschikt voor een (verjaardags)feestje of om te huren in combinatie met een van onze andere sloepen.

U huurt de Rapzat 22 voor slechts € 15,00 per uur. De borg bedraagt € 50,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Oeverzwaluw

Nieuwe Oeverzwaluw

De Oeverzwaluw is een elektrisch aangedreven sloep van 4,20 meter en laat zich gemakkelijk besturen door middel van een helmstok. Deze sloep  is daarmee ideaal voor gasten met weinig  of geen vaarervaring en biedt comfortabel plaats aan 6 personen.

U huurt de Oeverzwaluw voor slecht € 25,00 per uur. De borg bedraagt € 50,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Rotszwaluw

De Rotszwaluw is een elektrisch aangedreven sloep van 5,50 meter en laat zich soepel besturen door middel van een stuurwiel. De sloep is voorzien van een krachtige elektromotor, een tafel, veel opbergruimte en heeft een comfortabele zit. De sloep biedt plaats aan 8 personen.

U huurt de Rotszwaluw voor slechts € 35,00 per uur. De borg bedraagt € 100,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Gierzwaluw

De Gierzwaluw is een luxe, elektrisch aangedreven polyester sloep van 4,85 meter en laat zich ontspannen besturen door middel van een stuurwiel. De sloep is voorzien van een krachtige elektromotor, veel opbergruimte en heeft een comfortabele zit met extra veel rugsteun. De sloep biedt plaats aan 7 personen.

U huurt de Gierzwaluw voor slechts € 35,00 per uur. De borg bedraagt € 100,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Boerenzwaluw

de nieuwe sloep

De Boerenzwaluw is een stoere, comfortabele en ambachtelijk gebouwde sloep van maar liefst 7 meter.

De sloep is uitgerust met een krachtige watergekoelde elektromotor en wordt bestuurd middels een stuurwiel. Op kruissnelheid (ongeveer 7 km/uur) kunt u een hele dag zorgeloos varen. 

De Boerenzwaluw wordt verhuurd inclusief kapitein zodat u optimaal kunt genieten van uw vaartocht. U mag natuurlijk, net als op onze andere sloepen, zelf uw hapjes en drankjes meebrengen, maar wij verzorgen dit ook graag voor u! 

De sloep biedt, naast de kapitein, plaats aan 12 gasten.

De huurprijs bedraagt € 55,00 per uur.

* In geval van het onbeschadigd inleveren van de gehuurde sloep.

Geen vaarbewijs nodig

Heeft u nog niet zoveel of weinig ervaring, dan is onze Oeverzwaluw uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met Vathorst vanaf het water.

Heeft u al enige ervaring en zoekt u nog meer ruimte en comfort, dan kunt u de Rots- of de Gierzwaluw eens proberen.

Elektrisch varen

Onze sloepen worden elektrisch aangedreven. De afwezigheid van motorgeluid en uitlaatgassen laat ruimte over aan uw zintuigen.

Op- en afstappen

Op- en afstappen vindt plaats bij ons adres aan de Durgerdamhaven 8 in Amersfoort-Vathorst.

 

Parkeren

Vanwege de zeer beperkte parkeerruimte in de straat vragen we u met enige klem om niet in de straat te parkeren, maar op het grote parkeerterrein tussen GymXL en de kerk (Terschellingkade, klik hier voor de routebeschrijving). Vanaf het parkeerterrein loopt u in 2 minuten naar onze steiger. Uiteraard is het wel toegestaan om gasten die bijvoorbeeld minder goed ter been zijn eerst bij de steiger uit te laten stappen.

Vanaf 1 uur

U kunt onze sloepen al huren vanaf 1 uur. Wanneer de gewenste sloep beschikbaar is, kunt u elke dag van 10:00 uur tot 22:00 uur varen, ook in het weekend en op feestdagen.

Kinderen aan boord

Zwemvesten voor kinderen (of volwassenen) worden gratis ter beschikking gesteld. U kunt dit aangeven bij de online reservering.

 

Sloepverhuur Vathorst

Elektrisch varen in Amersfoort

Adres

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort

 

Contact

info@sloepverhuurvathorst.nl
Mobiel 06 53 90 29 33

 

Share This