Onze sloepen

Oeverzwaluw

De Oeverzwaluw biedt comfortabel plaats aan 7 volwassenen. U huurt de Oeverzwaluw voor slechts € 35,00 per uur. De borg bedraagt € 150,00. De betaling van de borg kan contant of met een Tikkie/Betaalopdracht.

Rotszwaluw

De Rotszwaluw is een elektrisch aangedreven sloep van 5,50 meter en laat zich soepel besturen door middel van een stuurwiel. De sloep is voorzien van een krachtige elektromotor, een tafel, veel opbergruimte en heeft een comfortabele zit. De sloep biedt plaats aan 8 personen.

U huurt de Rotszwaluw voor slechts € 40,00 per uur. De borg bedraagt € 150,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. * 

* In geval van het onbeschadigd inleveren van de gehuurde sloep.

Gierzwaluw

Deze sloep op basis van de Zuidwester 525 is er een voor de liefhebber. Comfortabel, luxe, ruim en fluisterstil. Laat u verrassen door de nieuwe standaard in elektrisch varen. U huurt de Gierzwaluw voor slechts €50,00 per uur.  De borg bedraagt € 250,00.

Geen vaarbewijs nodig

Heeft u nog geen of weinig ervaring, dan is onze Oeverzwaluw uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met Vathorst vanaf het water.

Heeft u al enige ervaring en zoekt u nog meer ruimte en comfort, dan kunt u de Rots- of de Gierzwaluw eens proberen.

Elektrisch varen

Onze sloepen worden elektrisch aangedreven. De afwezigheid van motorgeluid en uitlaatgassen laat ruimte voor stil genieten en een goed gesprek.

Op- en afstappen

Op- en afstappen kan aan de Durgerdamhaven 8 of bij Restaurant Bij Lot aan de Hogesteeg 63, beide in Amersfoort-Vathorst.

 

Parkeren

Vanwege de zeer beperkte parkeerruimte in de straat vragen we u met enige klem om niet in de straat te parkeren. We mailen u, afhankelijk van de gekozen opstapplek, een routebeschrijving naar  het dichtstbijzijnde (gratis) parkeerterrein. Dit is nooit meer dan 3 minuten lopen. Uiteraard is het wel toegestaan om gasten die bijvoorbeeld minder goed ter been zijn eerst bij de steiger uit te laten stappen.

Vanaf 1 uur

U kunt onze sloepen al huren vanaf 1 uur. Wanneer de gewenste sloep beschikbaar is, kunt u elke dag van 10:00 uur tot 22:00 uur varen, ook in het weekend en op feestdagen.

Kinderen aan boord

Zwemvesten voor kinderen worden gratis ter beschikking gesteld. U kunt dit aangeven bij de online reservering.

 

Sloepverhuur Vathorst

Elektrisch varen in Amersfoort

Adres

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort

 

Contact

info@sloepverhuurvathorst.nl
Mobiel 06 53 90 29 33

 

Share This