Onze sloepen

Oeverzwaluw

De opvolger van de oorspronkelijke Oeverzwaluw is langer, breder en stabieler dan haar voorganger. Ook het accupakket en de motor zijn vernieuwd waardoor de vaarervaring bijna onvergelijkbaar is. De sloep biedt comfortabel plaats aan 6 volwassenen en is ook voor een onervaren kapitein eenvoudig te hanteren. Dus gooi de trossen los en ga ontspannen en fluisterstil genieten van al het moois dat Vathorst en omgeving te bieden heeft.

De hapjes en drankjes kunt u natuurlijk zelf verzorgen, maar hoe fijn is het wanneer alles bij aankomst al voor u klaar staat? Kies uit ons uitgebreide assortiment, laat u ontzorgen en maak de vaartocht helemaal af!

U huurt de Oeverzwaluw voor slechts € 40,00 per uur (vanaf 2 uur). De borg bedraagt € 150,00 en kunt u contant of per PIN voldoen. 

Rotszwaluw

De huidige Rotszwaluw is alweer bezig aan haar 8e en tevens laatste seizoen. Het is met 5,50 meter nu nog onze grootste sloep en daardoor biedt ze plek aan 8 tot maximaal 10 volwassenen. Door haar nieuwe, fluisterstille elektromotor, ruime tafel en de vele opbergruimte is de Rotszwaluw breed inzetbaar. Met name door de lengte is een klein beetje vaarervaring prettig wanneer u op pad gaat met de Rotszwaluw.

De hapjes en drankjes kunt u natuurlijk zelf verzorgen, maar hoe fijn is het wanneer alles bij aankomst al voor u klaar staat? Kies uit ons uitgebreide assortiment, laat u ontzorgen en maak de vaartocht helemaal af!

U huurt de Rotszwaluw voor slechts € 45,00 per uur (vanaf 2 uur). De borg bedraagt € 150,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin.

* In geval van het onbeschadigd inleveren van de gehuurde sloep.

Gierzwaluw

Deze sloep op basis van de Zuidwester 525 is er een voor de liefhebber. Comfortabel, luxe, ruim en fluisterstil. Laat u verrassen door de nieuwe standaard in elektrisch varen. U huurt de Gierzwaluw voor slechts €50,00 per uur (vanaf 2 uur).  De borg bedraagt € 250,00.

Geen vaarbewijs nodig

Heeft u nog geen of weinig ervaring, dan is onze Oeverzwaluw uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met Vathorst vanaf het water.

Heeft u al enige ervaring en zoekt u nog meer ruimte en comfort, dan kunt u de Rots- of de Gierzwaluw eens proberen.

Elektrisch varen

Onze sloepen worden elektrisch aangedreven. De afwezigheid van motorgeluid en uitlaatgassen laat ruimte voor stil genieten en een goed gesprek.

Op- en afstappen

Op- en afstappen kan aan de Durgerdamhaven 8 of bij Restaurant Bij Lot aan de Hogesteeg 63, beide in Amersfoort-Vathorst.

 

Parkeren

Vanwege de zeer beperkte parkeerruimte in de straat vragen we u met enige klem om niet in de straat te parkeren. We mailen u, afhankelijk van de gekozen opstapplek, een routebeschrijving naar  het dichtstbijzijnde (gratis) parkeerterrein. Dit is nooit meer dan 3 minuten lopen. Uiteraard is het wel toegestaan om gasten die bijvoorbeeld minder goed ter been zijn eerst bij de steiger uit te laten stappen.

Vanaf 2 uur

U kunt onze sloepen al huren vanaf 2 uur. Wanneer de gewenste sloep beschikbaar is, kunt u elke dag van 10:00 uur tot 22:00 uur varen, ook in het weekend en op feestdagen.

Kinderen aan boord

Zwemvesten voor kinderen worden gratis ter beschikking gesteld. U kunt dit aangeven bij de online reservering.

Sloepverhuur Vathorst

Elektrisch varen in Amersfoort

Adres

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort

 

Contact

info@sloepverhuurvathorst.nl
Mobiel 06 53 90 29 33

 

Share This