Onze sloepen

Rapzat 22

Rapzat 22

De Rapzat 22 is een elektrisch aangedreven (fun)bootje van 2,20 meter en laat zich zeer gemakkelijk te besturen door middel van een stuurwiel. Het bootje biedt comfortabel plaats aan 2 personen en mag gevaren worden door kinderen vanaf 10 jaar! Dus ook zeer geschikt voor een (verjaardags)feestje of om te huren in combinatie met een van onze andere sloepen.

U huurt de Rapzat 22 voor slechts € 15,00 per uur. De borg bedraagt € 50,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Oeverzwaluw

Nieuwe Oeverzwaluw

De Oeverzwaluw is een elektrisch aangedreven sloep van 4,20 meter en laat zich gemakkelijk besturen door middel van een helmstok. Deze sloep biedt comfortabel plaats aan 6 personen.
U huurt de Oeverzwaluw voor slecht € 20,00 per uur. De borg bedraagt € 50,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Rotszwaluw

De Rotszwaluw is een elektrisch aangedreven sloep van 5,50 meter en laat zich soepel besturen door middel van een stuurwiel. De sloep is voorzien van een krachtige elektromotor, een tafel, veel opbergruimte en heeft een comfortabele zit. De sloep biedt plaats aan 8 personen.

U huurt de Rotszwaluw voor slechts € 35,00 per uur. De borg bedraagt € 100,00. De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

Boerenzwaluw

de nieuwe sloep

De Boerenzwaluw is een stoere, comfortabele en ambachtelijk door Wiersma Yachting gebouwde sloep van maar liefst 7 meter.

De sloep is uitgerust met een krachtige watergekoelde elektromotor en wordt bestuurd middels een stuurwiel. Bij cruisesnelheid kunt u een hele dag zorgeloos varen. 

Een vaarbewijs is niet nodig, wel is van belang dat u enige ervaring heeft met het besturen van een sloep.

De sloep biedt plaats aan 10 personen.

De huurprijs bedraagt € 40,- per uur. De borg bedraagt € 250,00.

De betaling van de huur en de borg kan contant of per pin. Als u de borg pint, ontvangt u deze binnen 3 dagen retour op uw rekening. *

* In geval van het onbeschadigd inleveren van de gehuurde sloep.

Geen vaarbewijs nodig

Heeft u nog niet zoveel of weinig ervaring, dan is onze Oeverzwaluw uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met Vathorst vanaf het water.

Heeft u al enige ervaring en zoekt u nog meer ruimte en comfort, dan kunt u de Boerenzwaluw eens proberen.

Elektrisch varen

Onze sloepen worden elektrisch aangedreven. De afwezigheid van motorgeluid en uitlaatgassen laat ruimte over aan uw zintuigen.

Op- en afstappen

Op- en afstappen vindt plaats bij ons adres aan de Durgerdamhaven 8 in Amersfoort-Vathorst. 

Vanaf 1 uur

U kunt de Oeverzwaluw huren voor minimaal één uur, de Boerenzwaluw voor minimaal 2 uur.

Indien de gewenste sloep beschikbaar is, kunt u elke dag van 09:00 uur tot 21:00 uur varen, ook in het weekend en op feestdagen.
In overleg kan er ook buiten deze tijden gevaren worden.

In sommige gevallen is het ook mogelijk bij avond te varen na zonsondergang. Een bijzondere ervaring!”

Kinderen aan boord

Zwemvesten voor kinderen (of volwassenen) worden gratis ter beschikking gesteld. U kunt dit aangeven bij de online reservering.
Kinderen zijn tot zwemdiploma B verplicht een zwemvest te dragen.

 

Sloepverhuur Vathorst

Elektrisch varen in Amersfoort

Adres

Durgerdamhaven 8
3826 BR Amersfoort

 

Contact

info@sloepverhuurvathorst.nl
Mobiel 06 53 90 29 33

 

Share This